woensdag 24 juli 2024

9e editie Met Andere Ogen Dialoog

Door de ogen van ontwikkelkansen voor kinderen

In de negende editie van de Met Andere Ogen Dialoog staan de ontwikkelkansen voor kinderen zélf centraal. Ouders en initiatiefnemers gaan in gesprek over hun weg naar het realiseren van een ontwikkelingsplek voor hun kinderen.

In voorgaande edities van Met Andere Ogen hebben we steeds naar de ontwikkelkansen voor kinderen gekeken door de ogen van een bepaalde groep uit het ecosysteem; denk aan ouders, professionals en bestuurders. In deze negende editie staan de ontwikkelkansen voor kinderen zélf centraal. Met ouders en initiatiefnemers van deze plekken gaan we in gesprek over het realiseren van een ontwikkelingsplek voor hun kinderen. Welke weg hebben ze afgelegd? Wat betekenen deze initiatieven – ook wel onderwijszorgarrangementen genoemd – voor de ontwikkelkansen van kinderen? Wat hebben ouders en initiatiefnemers geleerd? Waar lopen ze tegenaan? En wat kan het ecosysteem rondom het kind leren van deze initiatieven?

Over de sprekers

Aan dit programma doen ouders, initiatieven en mensen vanuit het ministerie mee. Peter Hulsen is vanavond tafelheer. Hij is managing consultant bij BMC en is Begeleider Proeftuinen Onderwijszorgarangementen (OZA). Verdere sprekers zijn onder andere:

  • Karlijn de Jong, clustermanager Amerpoort
  • Tom Pijper, adviseur bij Altra Bleichrodt

Dit programma is in samenwerking met Proeftuinen Onderwijszorgarrangementen. Hier is meer informatie daarover te vinden.

Datum: 9 juni
Tijd: 20:00 – 22:00 fysiek, 20:00 – 22.00 online
Locatie: fysiek: IJzaal Pakhuis de Zwijger in Amsterdam, of online vanuit huis of werkplek

Zo doe je mee

Meedoen kan op twee verschillende manieren: fysiek in de zaal of online vanuit huis of de werkplek. Reserveren is verplicht.

Fysiek
We ontvangen je heel graag in de zaal. Wil je er fysiek bij zijn? Wees er dan snel bij.

Online
Online is de capaciteit onbeperkt. Meld je voor online deelname aan via de website van Pakhuis de Zwijger. Je krijgt de zoomlink + agenda-uitnodiging na aanmelding toegestuurd.

Aanmelden

Doe je mee? Meld je dan hier aan.

Voor meer informatie: bekijk deze uitnodiging en hou de website www.aanpakmetandereogen.nl in de gaten voor het actuele overzicht van de sprekers.